Добре дошли в магазина за обувки на moiteobuvki.coml!

Регистрация

Моля въведете име!
Моля въведете фамилия!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Това не е имейл адрес!
Моля въведете имейл!
This email is already registered!
Моля въведете парола!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Паролите не съвпадат!
Регистрацията не може да се осъществи без да приемете условията!
Грешни данни за вход!

Пазаруване в moiteobuvki.com

Данни за продавача

"ИНГИЛИЗ БРАНД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ЕООД , адрес на управление: гр. Пещера, ул. "Христо Цикалов"1, Идентификационен номер по ДДС: BG200907398. Можете да се свържете с Продавача на адрес: гр. Пещера, Ул. Михаил Такев 144, E-mail: shop@moiteobuvki.com и на телефон: 0899 916 043.

Въведение
Добре дошли в онлайн магазинa moiteobuvki.com! Настоящият документ представлява общите условия или условията на ползване на moiteobuvki.com, които уреждат правилата за използването, включително сключването на за покупко-продажба с този електронен магазин. За нас е чест, че имаме възможността да предлагаме на нашите дългогодишни клиенти разнообразие от артикули в интернет. За да пазарувате комфортно, бързо и сигурно, е необходимо да създадете своя индивидуален клиентски профил. Чрез него всеки клиент има привилегията да съхранява любими модели, да споделя с приятели, да пазарува в лесни стъпки и много други. Нашите оператори също така приемат поръчки, запитвания и всякакви въпроси на телефон 0878 910 000. Приятно пазаруване!

Поръчка и създаване на клиентски профил
В централната горна част на магазина за обувки са разположени основните главни категории. Чрез избор на съответната категория се визуализира списък с предлаганите от нас артикули. Всеки модел може да бъде разгледан подробно, като имате възможност да се запознаете в детайли с параметрите на всеки артикул, да разгледате допълнителни изображения, цветови гами и други. Спирайки се на конкретен продукт (например "дамски обувки"), първо е необходимо да изберете желания от Вас номер, след което бутон КУПИ. Вече се намирате във Вашата клиентска кошница. Клиентската кошница има способността да запазва продуктите в нея и по този начин не нужно да търсите продуктите, които желаете, отново и отново. Имате опция да добавите повече обувки и/или чанти и да продължите напред с бутона "Продължи към поръчка". След като сте готови с коректно въведените данни можете да я финализирате с едно кликване на "Завърши поръчката". Очаквайте наш оператор да се свърже с вас за повече подробности относно Вашата поръчка или за доуточняване на параметрите около данните за доставка.

Таблицата с универсалните европейски размери, с които работи moiteobuvki.com можете да разгледате тук.

Доставка
Магазин за обувки moiteobuvki.com използва услугите на куриерски компании за бързи доставки Speedy, като тя е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА. Всички транспортни разходи по доставянето на стоките се поема изцяло от Търговеца. При желание на клиента да получи стоки чрез друг куриер, транспортните разходи се поемат от клиента. Срокът за доставка традиционно е от 1 до 2 работни дни. В случаите на изчерпани наличности можете да получите пратката си на по-късен етап като предварително датата за извършване на доставката се съгласува с Вас. Поръчки, направени по отделно, но в рамките на един и същ ден, могат да бъдат групирани и изпратени като една. Имате право да посочите допълнителни указания като например "Часови интервал за доставка" и друга информация, която записвате в полето за коментар при поръчката. Когато даден продукт не отговаря на поръчания от Вас, при несъвпадение на номер или други причини, имате право да върнете поръчката.

Плащане
Методът "Наложен платеж" е сигурен и препоръчван метод от нашите клиенти за плащане при пазаруване онлайн. При него получавате своята поръчка и заплащате дължимата сума на фирмата куриер. Вие си запазвате правото да прегледате стоките, които сте поръчали, преди да заплатите дължимата сума. Всички цени на Стоките и/или Услугите на сайта са крайни, обявени са в лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон данъци или такси.

Отказа от стока
По чл. 55 от ЗЗП потребителите пазарували в магазин за обувки moiteobuvki.com имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14-дневен срок от получаването на обувките. Върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния си вид, неизползвани и с ненарушена цялост на опаковката. В противен случай Търговецът си запазва правото да не уважи искането на потребителя. Връщането на продуктите се осъществява чрез куриерски фирми в сътрудничество с "ИНГИЛИЗ БРАНД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ЕООД - Speedy. Разходите по връщането са изцяло за клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерска фирма, с която се осъществява връщането. Връщанията се осъществяват до адрес за връзка, посочен в настоящите общи условия - гр. Пещера, Ул. Михаил Такев 14. Плащанията по възстановяване на сумата, заплатена от Клиента, се осъществява по банкова сметка, допълнително предоставена от Клиента или да бъде получена от клиента в офис на куриерската фирма всеки петъчен ден от месец. Клиентите имат право да се откажат от поръчаните стоки при някоя от следните ситуации:

 • Поръчката не съответства на исканата от клиента
 • Исканата сума не съответства на описаната в магазина за обувки
 • Повредена стока в следствие на неправилен транспорт от фирмата куриер
 • При наличие на фабрични дефекти в доставената стока
 • Желанието на клиента да върне стоката без да посочва причините затова


Гаранция и рекламации
Гаранционният срок на всички стоки, предлагани в магазина за обувки, е 30-дневен и започва да тече от датата на получаване на артикулите. moiteobuvki.com приема рекламации в рамките на гаранционния срок на обувките. Разходите по връщането на поръчаните артикули и замяната им с нови е за сметка на производителя. Търговецът си запазва правото да не уважи искането на клиента в случаите на неправилна експоатация и/или умишлено създадено условие за рекламация. Рекламации се приемат при дефектиране на стоката в следните случаи:

 • Напуване на кожата
 • Разлепване
 • Разшиване
 • Счупване на ток


Рекламации не се приемат в следните случаи

 • Преждевременно износване в следствие на експлоатация в екстремни условия
 • Износване и откъртване на тока
 • Разместване на стелките и деформация на обувката в следствие влиянието на вода, кал или специфична походка
 • Изменение на цвета на кожата след неправилно използвани средства за оцветяване и почистване
 • Не са спазени указанията за правилна експлоатация на обувките

 


Условия за ползване и конфиденциалност на личните данни
Вскички данни предоставени от клиентите се пазят под строг контрол и са 100% защитени. Личните данни на клиентите се използват САМО в случаите, необходими за осъществяване на търговска дейност, не се споделят с трети лица. Moiteobuvki.com запазва правото си да променя цените в магазина за обувки по всяко време. Клиентът е длъжен да заплати сумата, която е била актуална към датата на неговата поръчка. Цените в онлайн бутика е възможно да се различават от тези във фирмените магазини Ingiliz.

Формуляр за право на отказ и пълна информация относно правата на сайта можете да намерите тук: