Добре дошли в магазина за обувки на moiteobuvki.coml!

Регистрация

Моля въведете име!
Моля въведете фамилия!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Това не е имейл адрес!
Моля въведете имейл!
This email is already registered!
Моля въведете парола!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Паролите не съвпадат!
Регистрацията не може да се осъществи без да приемете условията!
Грешни данни за вход!

Грижа за обувките

Уважаеми клиенти, закупените от moiteobuvki.com обувки се отличават с дизайн, отговарящ на световните модни тендеции. За да запазите Вашите обувки максимално дълго време в отлично състояние, е препоръчително да спазвате следните указания:

  • Използвайте Вашите обувки по предназначение. Например ежедневните обувки за улицата не са пригодени за неравни, насечени терени за туризъм и екстремни спортове.
  • Преди носене новите обувки е необходимо да се импрегнират предварително (с изключение на лачените) с подходящ препарат.
  • Намокрените обувки не бива да се сушат в непосредствена близост до печка или радиатор, а при стайна температура, тъй като излагането им до уреди за отопление причинява напукване и нарушаване свойствата на кожата, а в последствие и разлепване.
  • Не перете обувките си в пералня, не ги киснете или почиствайте с избелващи перилни препарати.
  • Препоръчително е след носене обувките да се оставят да почиват минимум 24 часа, за да се даде възможност на кожата да изсъхне от поелата краката влага. Така обувките се предпазват от деформиране и се удължава техния живот.
  • Отстранявайте с мека, влажна кърпа следите от сол и луга през зимата.
  • При носене се съобразявайте с материалите, от които са изработени Вашите обувки (например обувки с подметка от гьон не бива да се носят във влажно и мокро време).
  • Желано е да използвате висококачествени средства за поддържане на обувките, подходящи за целта (за съответния вид кожа).

За повече информация и въпроси относно използването и поддържането на използваните от Вас обувки, моля не се колебайте да се обърнете към нашите продавач-консултанти на телефон:0878 910 000 или ни изпратете съобщение на нашата facebook страница.