Добре дошли в магазина за обувки на moiteobuvki.coml!

Регистрация

Моля въведете име!
Моля въведете фамилия!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Това не е имейл адрес!
Моля въведете имейл!
This email is already registered!
Моля въведете парола!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Паролите не съвпадат!
Регистрацията не може да се осъществи без да приемете условията!
Грешни данни за вход!

За нас


Над 20 години обувки, които издават самите вас.

Ingiliz е сред най-големите регионални производители на висококачествени обувки. За нас това не е просто занаят, предаван поколения наред. За нас това е изкуство, което издава самите вас и служи като финален щрих на неподправената ви автентичност. Ние визуализираме времето в дизайни, кроим удобството, втъкавайки фини шевове с историята му и сглобяваме съвършенството с любов. За походка, която събира погледите, за да разкаже една легенда за самите вас!


Вкусът на времето

Частта, която полага основата и началото на всичко, което правим, е именно идеята. Дизайните, които провокират сетивата и запечатват времето в една рамка на модерното, са плод на въображението на нашите моделиери. Богатият опит, смелостта да комбинират авангардното със семплото, неподправената автентичност и финес, загатнат в удобството на обувката до последния шев, са нещата, които открояват нашите дизайни.

Материалите

Ingiliz е бранд, който седи зад  производствен бизнес с над 20-годишна история. Ние имаме своите безкомпромисни стандарти, които ни помагат да предлагаме рядко срещано на днешния пазар качество. Работим с първокласни материали и залагаме предимно на естествените кожи и хастари, голяма част от които внасяме от Италия. Защото за нас издръжливостта и удобството са водищи показатели за качеството на една обувка.

 

Занаятът

Това не е просто индустрия. За нас това е занаят, предаван с години. Изкуство, което издава самите нас. Ние виждаме как всяка една обувка оживява в ръцете ни и се превръща в пиедестал на автентичната красота, разказваща своята незабравима история. Затова за нас е важно не просто да създаваме обувки, провокиращи сетивата, но и да гарантираме за качеството им и същевременно да улесним производствения процес, за да дадем шанс на повече хора да стъпват уверено и красиво.

Ingiliz се старае максимално да модернизира производствения си процес, запазвайки присъщото качеството на продукцията си, а с него и практики, които изискват висококвалифициран ръчен труд. Всички наши производствени отдели обаче (Кроене, Шиене, Сглобяване) разполагат с високотехнологични машини, увеличаващи прецизността, качеството, възможностите и броя произведени обувки. Визионерският ни дух и старанието да предложим най-доброто на своите клиенти до такава степен са модернизирали начина ни на работа, че използваме машини като Nesting Table и последната технология в лазерното гравиране. И двете ни позволяват по-лесното имплементиране на съвършенство до последния детайл.

Защото вашата автентична походка, заслужава да бъде показана!


Поднесено със стил

От изключителна важност за нас е и отделът по контрол на качеството, който следи всеки един процес и неговото правилно изпълнение във фирмата. Това са хората, които осъзнават отговорността, която носим към своите клиенти. Те са отговорни за безупречната форма, удобство, което се разстила по крака и обувки, които ще се превърнат в продължение на автентичния ви стил.

За достигането на нашите продукти до клиентите и поднасянето им във вид, който да носи нашите послания, се грижат отделите за Мърчандайз и Координации. Защото за нас е важно до вас да достигне не просто уникален продукт, а перфектната опаковка, интригуващите малки детайли, всичко онова, което ще ви усмихне и размечтае. Всичко, което ще помогне на мисията ни да накараме повече хора да се чувстват перфектно в своите обувки.

Това е формулата, която седи зад уверената походката, която заслужавате.

Бутиково производство

За клиентите, които желаят, Ingiliz изготвя уникални  поръчкови модели по ваш вкус и желание. От изключителна важност при производството им е именно ръчният висококвалифициран труд, който да постави елегантни детайли, да сглоби и реализира абсолютната ви автентичност в един незабравим дизайн. Нека заедно създадем обувките, за които винаги сте мечтали! Над 20 години обувки, които издават самите вас.